GROOT Energie Ei , hoogte ↕ ca 19 cm incl. grotere houten standaard € 266,-

KLEIN Energie Ei ↕ hoogte ca 13 cm incl. kleine houten standaard € 144,-


Als coach zoekend naar vormen van ondersteuning bij gevoeligheid & vitaliteit, vond ik Blue Earth. Hun water is verrijkt met zuurstof dat het lichaam een zuiverende boost geeft. Er zijn prachtige eieren vol kracht die zelfs in te graven zijn of in huis te plaatsen, bijvoorbeld in een omgeving met straling..

Op de foto het Groot Energie ei (struisvogel ei) en een Klein Energie ei (eenden ei).  Beiden per stuk te koop en gevuld met Blue Earth Elixer. Ieder Energie Ei wordt handmatig omhuld met klei, een werkproces van enkele weken; hierdoor is ieder ei uniek van vorm & tint.

https://www.blueearth.nu/

Vita Earth Ei € 62,- per stuk. Afmeting ↕ 10 x ↔ 6 cm
.

Sinds kort ben ik distributiepunt van enkele Blue Earth producten, zoals Vita Earth ei en Energie ei. De kracht op de omgeving is merkbaar & soms zelfs voelbaar. De eieren geven verlichting bij gebrek aan energie door hun naturlijke, zuiverende werking.

In huis kun je een flesje water op het ei zetten of het Vita Earth ei in een kan water leggen ter zuivering ( blauwe zijde onderop houden).

Een groen-blauw Vita Earth ei geeft op 80 cm ingegraven de aarde ook een boost, merkbaar aan groei van planten, b.v. in de moestuin. Op gebied van dierenwelzijn kan dit bijdragen tot meer belans. 

Blue Earth Elixer €12.50 per fles. Set van 3 stuks voor € 31,50.

Blue Earth Elixer

Blue Earth maakt producten beschikbaar via een waterbehandeling op het niveau van de kwantumfysica. Blue Earth draagt op deze manier bij om het water op aarde en en al het leven wat zij ondersteund, haar oorspronkelijke balans terug te geven. Hierdoor kan de mens op celniveau worden bijgestaan in het grote transformatieproces richting een gezonde evolutie van de aarde.

 

"Blue Earth Elixer is speciaal behandeld water die haar natuurlijke zuiverheid, kracht en potentie heeft terug gekregen. Door de behandelingen die het water met de natuurlijke methoden van Blue Earth heeft ondergaan komt de oerkracht weer terug in het water. Dit zuivere en krachtige water is na de behandeling van Blue Earth verder verrijkt met zuurstof waardoor het zelfherstellende vermogen van het lichaam nog verder wordt ondersteund. Blue Earth Elixer verlegd grenzen als het gaat om herstel op holistische wijze. Vanwege de kracht van het elixer is er weinig nodig voor inname om effecten te bereiken die het voor de mens in potentie in zich heeft."

Aanbevolen dosering door Blue earth 1 á 2 keer daags 125 ml. In mijn ervaring kan 's ochtends vanaf 1 x 100 ml  al verschil worden bemerkt.

Nieuwsgierig en meer informatie? Bezoek ook recent vernieuwde en prachtige, uitgebreide site van Blue Earth:  https://www.blueearth.nu/